стрічка

У Вараші з метою безпеки обмежили рух біля атомної станції

26 Червня 2022, 09:52
Безпека - понад усе! 957
Безпека - понад усе!

Обмеження переміщення осіб задля забезпечення стабільної роботи Рівненської АЕС в умовах воєнного стану, належного рівня охорони та оборони об’єкта, а також усунення загроз, спричинених перебуванням сторонніх осіб в межах санітарно-захисної зони, у Вараші запровадили з 25 червня.

Про це повідомляє Вараський міський голова Олександр Мензул.

Що конкретно означає обмеження переміщення?

  1. Переміщення центральною дорогою до РАЕС буде можливе лише службовим транспортом. Відповідні підрозділи електростанції встановили маршрут руху службового транспорту центральною дорогою. У разі потреби буде скореговано графік руху автобусів з врахуванням затримки, що виникне у зв’язку з проведенням перевірки перепусток на блок-пості.
  2. Переміщення особистого автомобільного транспорту дозволили через промислову зону РАЕС. Проте персоналу електростанції необхідно максимально обмежити використання особистого транспорту для переміщення в межах санітарно-захисної зони (з подальшою повною забороною).
  3. Працівникам Рівненської АЕС в межах санітарно-захисної зони необхідно мати перепустку та паспорт і неухильно виконувати вимоги військовослужбовців в межах цієї зони.
  4. Обмежили переміщення в межах санітарно-захисної зони об’єкта осіб, що не мають перепусток РАЕС, в тому числі пішохідними та велосипедними доріжками.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024