стрічка

Мій син доросла людина: Павлишин-старший обіцяє не вмішуватись у розслідування смертельного побиття жінки на турбазі

23 Червня 2022, 16:22
Павло Павлишин 2818
Павло Павлишин

Масового резонансу у Вараші та за його межами набула справа щодо побиття керівником однієї з турбаз у селі Рудка Євгеном Павлишиним 64-річної жінки, яка через три дні після інциденту померла у медзакладі.

Ситуацію прокоментував батько зловмисника, гендиректор Рівненської АЕС Павло Павлишин.

«Мій син доросла людина і він повністю самостійно буде відповідати за цей проступок. Хочу заявити, що ніякого втручання в мого боку у хід розслідування цієї ситуації не буде», – запевняє у відеокоментарі на телеканалі ЕнергоАтом керівник станції.

Увесь коментар Павлишина-старшого можна переглянути тут:

Нагадаємо: близько полудня 18 червня на території бази відпочинку на літню варашанку напав директор турбази після того, як жінка зробила йому зауваження, коли той справляв нужду біля будиночка, де гостювала жінка. Коли донька прийшла заступитись за матір, то також отримала стусанів.

Наступного дня через погіршення самопочуття жінок госпіталізували до лікарні. Попередньо медики діагностували у них закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, гематоми, забої.

 

Жінка повідомила, що скривдив її керівник турбази. Про що вона написала відповідну заяву в поліцію.

У Нацполіції повідомляють, що наразі відомості за цим фактом внесені до ЄРДР за частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство із відміткою раптова смерть).

Читайте такожНабряк мозку та крововилив: судмедексперти зробили розтин варашанки, яку побив керівник турбази

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39