стрічка

У Вараському районі з професійним святом привітали медиків

18 Червня 2022, 10:18
Медики Вараської лікарні 418
Медики Вараської лікарні

Напередодні професійного свята у Вараському районі вітали медиків.

Щорічно у третю неділю червня в Україні традиційно відзначають День медичного працівника.

З нагоди професійного свята працівників галузі охорони здоров’я привітали у Вараші, Володимирці та Зарічному.

Так, у Вараші міський голова Олександр Мензул відзначив грамотами 22 медиків.

«У цей складний час для України, робота медиків, напевно, є другою за важливістю у нашій державі. Сьогодні 45 років із дня створення лікарні і це дуже символічно. Продовжуємо розвивати медичні заклади, доправляється раніше придбане обладнання, тривають ремонти. Вараські медики постійно навчаються та підвищують свою кваліфікацію» – наголосив у вітальній промові очільник Вараської громади.

У Володимирці працівників центру первинної медико-санітарної допомоги та багатопрофільної лікарні з професійним святом привітав голова громади Василь Ковенько.

«Сьогодні ми по-новому осмислюємо цінність кожного людського життя. Ви допомагаєте рятувати ці життя, намагаєтесь вберегти від понівечення війною здоров’я наших воїнів та тих, кого війна раптово застала у власних будинках, дворах, на вулицях рідних міст. Ви, як і усі українці, стоїте на фронті оборони у боротьбі за нашу спільну перемогу» – зауважив у своїй промові селищний голова.

У Зарічному медиків громади та ветеранів праці також привітали з професійним святом.

«Зараз ми як ніколи усвідомлюємо важливість вашої роботи. Щоденно ви покликані виконувати нелегку і почесну місію: дбати про найдорожче – життя і здоров’я населення, повсякчас демонструючи приклади самовідданості, витримки, уміння корисною порадою, словом підтримки воскресити віру та надію в людських душах», – йшлося у вітальному слові голови громади Богдана Квачука.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024