стрічка

Юні екологи Рафалівської громади – призери обласного фестивалю творчості

04 Червня 2022, 12:46
Афіша 387
Афіша

Наприкінці травня Станція юних натуралістів Рівненської обласної ради провела обласний фестиваль екологічної творчості молоді «Свіжий вітер». Через війну конкурс відбувався дистанційно.

У підсумку серед 39 колективів-учасників три призові місця зайняли юні екологи Рафалівської тергромади, – повідомили Район.Вараш у селищній раді.

За умовами конкурсу, команди-учасники повинні були підготувати виступи з відкритим доступом на каналі Youtube, у яких висвітили екологічні проблеми сучасного світу за двома номінаціями – «Екологічна мода» та «Екологічний театр».

У номінації «Екологічна мода» 23 команди юних екологів представили колекції одягу, зачісок та візажу, створені з використанням природних матеріалів та матеріалів вторинного використання, десять з яких здобули І місце. Покази супроводжувались описами моделей.

Виступи учасників у номінації «Екологічний театр» засобами театрального мистецтва привертали увагу глядачів до постановки та розв’язання екологічних проблем рідного краю. Було представлено 16 вистав на тему «Екологічна варта власного майбутнього», сім з яких здобули І місце.

Учасники фестивалю висвітили екологічні проблеми Рівненської області, розкрили проблему війни в Україні та закликали до миру, збереження здоров’я та довкілля.

Рафалівська територіальна громада посіла в конкурсі три призові місця:

  • ІІ місце в номінації «Екологічна мода» (команда «Еко – вартові весни» Рафалівського ліцею)
  • І місце в номінації «Екологічний театр» (команда «ЕКОС» Рафалівського ліцею)
  • ІІ місце в номінації «Екологічний театр» (вихованці гуртка «Юні генетики-селекціонери» комунального закладу «Станції юних натуралістів»)

Відео учасників Рафалівської територіальної громади:

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024