стрічка

Три громади Вараського району запросили до участі у проєкті «Говерла»

13 Лютого 2022, 11:46
USAID 537
USAID

У відбір проєкту «ГОВЕРЛА» запросили 32 громади Рівненщини. З-поміж них – Вараська, Володимирецька та Зарічненська.

Про це Район.Вараш дізнався у Рівненській ОДА.

Завершився попередній відбір Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»). До участі у конкурсі запросили 32 громади з Рівненської області.

Попередній відбір провели за допомогою аналітичного інформаційного інструменту (дашборду), розробленого командою проєкту.

У рамках другого етапу відбудеться конкурс, який дозволить визначити до 40 територіальних громад у чотирьох областях України - Житомирській, Одеській, Закарпатській та Рівненській.

Довідково: проєкт USAID «ГОВЕРЛА» має на меті зміцнення спроможності органів місцевого самоврядування та активізацію залучення громадськості на всіх рівнях. Для кожної громади-партнера буде розроблено індивідуальний план підтримки, який базуватиметься на результатах аналізу спроможності та ІТ-аудиту та стане дорожньою картою для реалізації партнерства Проєкту та громад.

Проєкт «ГОВЕРЛА» – це п’ятирічна програма, яка впроваджується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і реалізовується компанією DAI Global LLC (DAI).

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50