стрічка

Міст у Млинку обіцяють почати ремонтувати «при першій нагоді»

15 Січня 2022, 14:13
Аварійний міст у Млинку 1133
Аварійний міст у Млинку

Після публікації Район.Вараш про те, що в аварійному стані перебуває переправа, що з'єднує колишні Зарічненський та Володимирецький райони, на сполох забили навіть в області.

Десяток медіа, передрукувавши цю інформацію, таки наробили галасу, адже днями у віддалене село Вараського району завітали навіть телевізійники, аби наочно переконатись у критичному стані мосту.

Зведена у 2015 році переправа через Стир у Млинку, нині просіла на цілих 80 сантиметрів і потребує негайного ремонту.

Читайте також: Міст у Млинку потребує термінового ремонту

Однак з часу своєї появи і до цих мір міст не переданий на баланс громади, а відтак, не відомо, хто мусить його ремонтувати.

Іван Калюта, депутат Рівненської обласний ради і помічник нардепа Віктора М'ялика, який свого часу ще у статусі мецената за власні кошти звів цю переправу, запевняє, що раз вони міст звели, то й ремонтувати його будуть теж самі, а робити це почнуть при першій же нагоді.

Питання ж про передачу мосту на баланс обіцяють вирішити вже після його ремонту.

А тим часом місцеві жителі на власний страх і ризик продовжують курсувати через аварійну переправу, бо у сусідньому селі Великі Телковичі працює їхній сімейний лікар, проживають родичі та друзі, є справи, які потребують невідкладного вирішення.

Більше про ситуацію, що склалась, дивіться у сюжеті від Суспільного:

 

Коментарі
16 Січня 2022, 09:05
Тобто як це пан Мялик за власні кошти звів? А військові мостобудівного загону, котрі будували, зарплату звідки отримували?А амортизація техніки та військового майна? А деревина, цвяхи, скоби, робота пилорам, техніка доставки? На мою скромну думку на баланс не передали- бо не було проектно-кошторисної документації і актів виконаних робіт. Тобто: в експлуатацію комісія не приймала і документально ...його нема. він нічий. І відповідати при нещасному випадку ніхто не буде.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39