стрічка

У Вараші відбувся захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю

04 Грудня 2021, 15:39
У Вараші відбувся захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю 553
У Вараші відбувся захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю

У Центрі реабілітації міста Вараш 3 грудня відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Про це повідомляють Центр реабілітації м. Вараш.

З щедрими подарунками до вихованців центру завітали голова ГО УкрЯТ в Рівненській області Сергій Гуцало, ПП Юлія Крищук Lash room, Максим Дядюра, директор будівельної компанії «Алатир- Інвест Консалтинг».

Розважальну програму організували працівники ПК ВП РАЕС ім. Лесі Українки. Найбільше емоцій у дітей і молоді викликав солодкий стіл, який допомогли організувати ППФ «Імбекс», Кузнецовський хлібзавод, будівельна компанія «Алатир- Інвест».  

«Тож щиро дякуємо нашим благодійникам за подаровану радість, добрі серця, за турботу, чуйність і людяність. Напевно так і має бути. Адже маючи такий безцінний Божий дар, як можливість рухатися власними ногами, творити своїми руками, мати ясний розум, які світ здорових людей приймає як належне, нашим вихованцям доводиться виборювати у житті своєю  щоденною, іноді непосильною працею. Шановні, своєю підтримкою ви вселяєте віру у майбутнє, розкриваєте крила для подальшого польоту», – зазначила директорка центру Наталія Федінчик.

Читайте також: Виклав відео про вчительку в соцмережу: на Зарічненщині через витівки сина матір викликали в суд

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024