стрічка

Вараш: медики екстренки просять про допомогу

04 Грудня 2021, 14:29
Вараш: медики екстренки просять про допомогу 766
Вараш: медики екстренки просять про допомогу

Медпрацівники екстреної медичної допомоги міста Вараш просять допомоги у вирішенні проблеми.

Про це медики повідомляють на сторінці у соцмережі.

«Ми маємо два гаражі та два сучасних автомобілі ЕМД, які оснащені усім необхідним щоб рятувати життя. І все здавалося чудово. Все сходиться. Але ж ні. Гаражі не пристосовані по розміру для машин ЕМД. Тому наші цінні автомобілі змушені зимувати на вулиці», – йдеться у дописі.

Чим це погано?

  • Техніка, яка знаходиться всередині салону автомобіля мерзне. І медики повинні забирати її в середину приміщення. А це апаратура не з легких. І поспішаючи на виклик потрібно повернути її в салон ЕМД.
  • Розчини, які повинні бути в салонах замерзають і не можуть бути використані при потребі.
  • Після пацієнта з COVID-19 салон щораз обробляється і проводиться дезинфекція. На морозі це все замерзає і в салоні медики почувають себе, як на «льодовому катку».
  • В салоні холодно, а автомобіль перевозить перевозимо хворих, які не завжди вбрані у свої найтепліші одягання. Люди мерзнуть.
  • Якщо це постраждалі травмовані, то їх не можна переохолоджувати – потрібно зігрівати, але не в салоні цих автомобілів.

«Так, водії швидких вмивкають обігрів салону. Але для того, щоб він нагрівся теж потрібен час. А пологи в машині це й не така вже рідкість. Прийняти дитину в холодному салоні це ще те випробування. А породіллі, повірте, теж дуже не комфортно перебувати в пологах у нашому авто», – додають.

Що в такому випадку може допомогти медикам екстренки міста Вараш?

Реконструкція гаражів, щоб машини ЕМД могли між викликами перебувати в приміщенні і не замерзати на холоді.

 Читайте також: У Вараші пропонують роботу водію

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024