стрічка

У Вараській лікарні працюватиме лікар-хірург із Німеччини

26 Листопада 2021, 09:00
Вараська багатопрофільна лікарня 1514
Вараська багатопрофільна лікарня

До Вараської багатопрофільної лікарні завітав експерт з Німеччини – Ульріх Бьокман. Лікар-хірург займається абдомінальною хірургією та спеціалізується на лапароскопічній хірургії і проктології вже більше 25 років. Має глибокі знання і досвід якими, власне, і буде ділитись з медиками нашої лікарні.

Про це повідомили у Вараській багатопрофільній лікарні.

Основна мета представленого проєкту в рамках цілісного підходу – підвищити рівень кваліфікації співробітників лікарні в області малоінвазивної хірургії, що допоможе внести вагомий внесок у вдосконалення стандартів охорони здоров’я.

Наступні декілька тижнів SES-експерт Ульріх Бьокман проводитиме операції разом з хірургами Вараської багатопрофільної лікарні, ділитись досвідом, фаховими знаннями, компетентністю та надаватиме консультаційні послуги у сфері малоінвазивної хірургії і одноденної операції.

Це дасть змогу розширити спеціальні знання медиків Вараської багатопрофільної лікарні в області малих операціях і малоінвазивної хірургії, підвищить рівень кваліфікації лікарів і як наслідок підвищити рівень якості лікування пацієнтів!

До 12 грудня Ульріх Бьокман працюватиме у Вараській багатопрофільній лікарні.

«Отож якщо Ви маєте проблеми зі здоров’ям, які потребують хірургічного втручання на органах черевної порожнини (окрім онкології), можете потрапити на консультацію і за потреби Ульріх Бьокман проведе малоінвазивну операцію», – зазаначають у медзакладі.

З усіх питань звертатися до лікарів-хірургів в хірургічне відділення Вараської багатопрофільної лікарні.

Для довідки: «Senior Experten Service» (SES) – служба старших експертів - провідна громадська організація Німеччини. Вона об'єднує фахівців різного профілю, які готові на громадських засадах надавати консультаційні послуги за кордоном. Головна відмінність експертів SES – їх фахові знання та багаторічний досвід, якими вони діляться безкоштовно, підвищуючи таким чином кваліфікацію колег у всьому світі.

Читайте також: Медицина та освіта: як Вараська громада розпорядилась коштами «на розвиток»

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024