стрічка

У Вараші хочуть запровадити електронний квиток у транспорті

17 Листопада 2021, 11:21
У Вараській громаді активно вивчають можливість впровадження електронного квитка у міському пасажирському транспорті загального користування 489
У Вараській громаді активно вивчають можливість впровадження електронного квитка у міському пасажирському транспорті загального користування

У Вараській громаді активно вивчають можливість впровадження електронного квитка у міському пасажирському транспорті загального користування.

Нині посадовці досліджують ринок і вивчають пропозицій від різних компаній, які займаються впровадженням е-квитка, – інформують у мерії.

«Мета ввести облік перевезень, зумовлена наміром покращити контроль та ефективність використання коштів з міського бюджету на пільгові перевезення. Ми не маємо автоматизованого обліку скільки і кого перевозимо, і чи доходить пільга до кінцевого споживача, тобто до громадян, пільговиків, пенсіонерів. Нам потрібен інструмент, який об’єднає у собі інформаційну систему, відповідне обладнання, електронні квитки, які, можливо, будуть «прив’язані» до банківських карток або картки жителя громади», – пояснює міський голова Олександр Мензул.

За словами очільника громади, у планах також використовувати у системі GPS-трекери для всього спеціального транспорту, який є на балансі комунальних підприємств громади. Це дозволить поліпшити ведення обліку витрат пального, режиму роботи автомобілів і таким чином оптимізувати витрати на утримання такого транспорту.

Нагадаємо: нещодавно у Вараші презентували систему «Дозор».

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром