стрічка

Жителів Вараського району просять повідомляти про протиправні дії правоохоронців

10 Листопада 2021, 13:50
Громади Рівненщини закликають повідомляти про факти порушень правоохоронцями. 614
Громади Рівненщини закликають повідомляти про факти порушень правоохоронцями.

Громади Рівненщини закликають повідомляти про факти порушень правоохоронцями.

Про налагодження комунікації між громадами краю та підрозділом внутрішньої безпеки Нацполіції йшлося під час онлайн наради у Рівненській ОДА.

Керівник Рівненського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України Сергій Куштим поінформував керівників громад області, що на підрозділ покладено завдання запобігати, виявляти, попереджати і припиняти кримінальні, корупційні правопорушення, що вчиняються поліцейськими та працівниками органів внутрішніх справ. А також реалізувати заходи з питань внутрішньої безпеки в органах поліції області, у тому числі і щодо захисту працівників від перешкоджання їм у виконанні службових обов'язків.

«Факти вчинення поліцейськими корупційних або кримінальних правопорушень негативно впливають на ставлення місцевого населення і рівень їх довіри до поліції та державного апарату в цілому» – зазначив Сергій Куштим.

Посадовець додав, що у разі отримання інформації про зазначені факти або інші проблемні питання, можна звертатися до Рівненського управління ДВБ за цілодобовим номером телефону 096-543-49-96, засобами електронної пошти: [email protected] або ж безпосередньо до управління.

Довідково:

З початку року лише за матеріалами Рівненського управління ДВБ розпочато 74 кримінальних провадження щодо працівників поліції області та цивільних осіб, які намагались впливати на прийняття рішень поліцейськими під час виконання своїх службових обов’язків.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром