стрічка

Каноницька громада: батьки скаржаться на неякісне харчування дітей у школах

09 Листопада 2021, 13:11
Батьки скаржаться на неякісне харчування дітей у школах 581
Батьки скаржаться на неякісне харчування дітей у школах

Жителі Каноницької територіальної громади звернулись до Вараської РДА зі скаргою на неякісне харчування дітей у школах. Цю послугу тут надає КП «Володимирецький КГХ».

Відтак 8 листопада відбулось засідання робочої групи зі здійснення контролю за організацією безоплатного харчування учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів розташованих на територіях радіоактивного забруднення району, – повідомляють у відомстві.

Про ситуацію, що виникла у громаді доповів в.о. начальника управління соціального захисту населення Юрій Трохимчук.

Посадовець запевнив, що Каноницькій сільській раді та КП «Володимирецький КГХ» уже дали вказівку усунути виявлені порушення та забезпечити новим обладнанням харчоблоки шкільних їдалень.

Представниця комбінату громадського харчування Віра Ловин своє чергою доповіла, що роботу щодо покращення надання послуг харчування дітей в школах Каноницької ТГ, її підлеглі уже провели.

Відтак представниця Держпродспоживслужби Валентина Білоборода запропонувала провести виїзну нараду, аби обстежити умови харчування в школах та обговорити з працівниками харчоблоків ведення документації та дотримання встановлених норм.

Перший заступника голови райдержадміністрації Юрій Козярець доручив робочій групі перевірити всі шкільні їдальні Каноницької сільської ради на дотримання вимог чинного законодавства.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром