стрічка

Вараська лікарня – друга в області за кількістю хворих на COVID-19

19 Жовтня 2021, 17:27
Невпинно заповнюються ліжка у медзакладах. 665
Невпинно заповнюються ліжка у медзакладах.

На Рівненщині активно зростає рівень захворюваності на COVID-19. Невпинно заповнюються й ліжка у медзакладах.

До невтішного рейтингу потрапила Вараська багатопрофільна лікарня. За офіційними даними, вона посідає друге місце за кількістю хворих на коронавірус. Про це, зокрема, йшлося під час брифінгу у Рівненській ОДА, – інформує кореспондентка Район.Вараш.

За інформацією директора департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненської ОДА Олега Вівсянника, Вараська лікарня заповнена хворими на 60%. Більше лиш у Рівненській обласній клінічній лікарні імені Юрія Семенюка.

За інформацією, оприлюдненою Вараською міською радою, станом на 19 жовтня у медзакладі перебуває 59 хворих COVID-19, із них 84% одержують кисень, решта використовують кисневі концентратори.

«Попри завантаженість лікарні до неї продовжують доправляти хворих COVID-19 із населених пунктів з-за меж Вараського району. Водночас у Вараській багатопрофільній лікарні змушені відмовляти у госпіталізації таких пацієнтів через підвищене навантаження на медичний персонал», – розповідає директорка медзакладу Тетяна Латишенко.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024