стрічка

Усі ФАПи та амбулаторії Вараської громади забезпечені вакцинами проти COVID-19

29 Вересня 2021, 10:49
Усі ФАПи та амбулаторії Вараської громади забезпечені вакцинами проти COVID-19 1061
Усі ФАПи та амбулаторії Вараської громади забезпечені вакцинами проти COVID-19

Жителі Вараської громади можуть отримати щеплення проти COVID-19 на місцях.

За інформацією Вараського центру первинної медичної допомоги, усі ФАПи та амбулаторії Вараської громади забезпечені вакцинами проти COVID-19.

«Процес вакцинації населення у сільських місцевостях є налагодженим, до кожної амбулаторії направлено флакони із вакцинами, що маємо у наявності. Однак, цей процес відбувається дещо інакше, ніж у центрі вакцинації. Якщо у Вараші можна просто прийти й отримати вакцину проти COVID-19, то у сільських місцевостях потрібен попередній запис. Загалом, процес не настільки швидкий як у місті, але все ж краще, аніж їхати до центру громади», – запевняє заступник директора Вараського ЦПМД Павло Пан.

Нагадаємо, із минулого тижня на Рівненщині діє жовта карантинна зона. Таке рішення ухвалили 21 вересня на засіданні Державної комісії з питань ТЕБ і НС.

За новими правилами адаптивного карантину, обмеження послаблюють для тих закладів господарювання та освіти, у яких вакциновано першою дозою не менше 80% працівників.

До слова, досі перебувають на дистанційному навчанні Більськовільський, Сопачівський, Собіщицький, Мульчицький ліцеї, Рудківський заклад загальної середньої освіти, а також Вараська гімназія і вараські ліцеї №2,4,5.

У Центрі вакцинації населення від COVID-19 міста Вараш є такі вакцини: CoronaVac, AstraZeneca та Pfizer.

Центр працює щодня з 9:00-15:00 у Вараській міській публічній бібліотеці за адресою м-р Перемоги 23 (колишнє приміщення МРЕО, військкомату).

Попередній запис для вакцинації відбувається у сімейного лікаря або за номером телефону (067) 678-76-32.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024