стрічка

У Вараській громаді привітали рятувальників та лісівників

18 Вересня 2021, 14:41
З нагоди свята 653
З нагоди свята

Щорічно, 17 вересня, в Україні відзначають День рятівника. Ця дата обрана не випадково, адже у цей день православні християни вшановують ікону Божої Матері «Неопалима Купина», яке є сакральним оберегом усіх вогнеборців-рятівників.

Про це повідомляють у Вараській міській раді.

Міський голова Олександр Мензул, заступник генерального директора ВП «Рівненська АЕС» Ігор Вітковський, голова профспілки ВП «Рівненська АЕС» Іван Мельник, благочинний Вараського району, настоятель Свято-Покровського храму отець Віталій та керівник ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Рівненській області Анатолій Патейчук привітали рятувальників із професійним святом.

Усі присутні виступили зі словами вдячності за нелегку працю, привітаннями та побажаннями від щирого серця. Також нагородили грамотами.

Окремих працівників ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Рівненській області нагороджено грошовими винагородами за особисту виконавчу дисципліну, сумлінне ставлення до виконання функціональних обов’язків при ліквідації пожежі в м.Вараш у багатоповерхівці у мікрорайоні Будівельників. У своєму виступі Олександр Мензул зауважив, що професія рятувальника-вогнеборця є однією із найблагородніших у наш час.

«Це одна із найблагородніших професій на Землі, ви рятуєте людей незалежно від віросповідання, політичних міркувань тощо. Ви рятуєте і їхнє майно, і їхнє здоров’я, тому люди вашої галузі – це люди, сильні фізично і сильні духом, оскільки не кожен зможе зайти у палаючу будівлю. Я бажаю вам, насамперед, мужності, здоров’я, щоб ваші сім’ї вас підтримували. Також бажаю вам поменше викликів на гасіння пожеж», сказав Олександр Мензул.

Також напередодні Дня працівників лісу, що відзначається третьої неділі вересня, міський голова завітав до ДП «Рафалівське лісове господарство» аби привітати лісників Вараського району з їхнім професійним святом.

За сумлінну, плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток лісового господарства та з нагоди Дня працівника лісу міський голова вручив лісничим грамоти та грошові винагороди.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024