стрічка

У Рівному відбудеться ярмарок-форум «Український національний костюм: поліський вимір»

15 Вересня 2021, 16:35
Вбрання Полісся. Фотоілюстрація АНОНС 1032
Вбрання Полісся. Фотоілюстрація

Рівнян та гостей міста запрошують на одноденний всеукраїнський ярмарок-форум традиційного одягу, національного костюма та автентичних супутніх ремесел «Український національний костюм: поліський вимір».

Подія відбудеться у суботу, 25 вересня, у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки за адресою вул. Короленка, 6. Про це Району.Культура з інформації від організаторів на сторінці події у фейсбуці.  
Захід має на меті сприяти відродженню збереженню та популяризації традиційної української культури, розширення культурних зав’язків, виявлення та підтримки майстрів народної творчості, монетизації діяльності майстрів народної творчості, створення кластерів для подальшого комерційного розвитку автентичних ремесел зі створення традиційного одягу.
Під час ярмарку-форуму проведуть круглий стіл, дефіле етномоди, презентації друкованих видань та проєктів, дотичних до національного костюма, майстер-класи та виставку-продаж виробів народних художніх промислів.

Учасниками форуму стануть найкращі дослідники, майстри народної творчості, крафтові підприємці Рівненщини та України.

Долучайтесь до заходу, заповнивши анкету за посиланням: Реєстрація учасників Ярмарку-форуму "Український національний костюм: поліський вимір" (google.com).

Читайте також: «Ладомирія» готує великий проєкт промоції українського традиційного одяг

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром