стрічка

Вакцинація педагогів по списку та оновлене меню їдалень: Вараський район готується до нового навчального року

13 Серпня 2021, 11:21
Якщо район перейде у помаранчеву зону, а в освітньому закладі не буде вакциновано 80% вчителів, учні за парти не сядуть 1166
Якщо район перейде у помаранчеву зону, а в освітньому закладі не буде вакциновано 80% вчителів, учні за парти не сядуть

У Вараській районній державній адміністрації 12 серпня пройшла нарада з начальниками відділів освіти, культури, молоді та спорту територіальних громад району.

Про що говорили та які рішення прийняли, Район.Вараш дізнався у РДА.

На порядку денному було два основні питання: стан проведення вакцинації в територіальних громадах району, зокрема серед працівників галузі освіти, та стан підготовки закладів освіти до нового навчального року з врахуванням реформи шкільного харчування.

Директор КНП «Володимирецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександр Волочнюк доповів про вакцинацію педагогічних працівників та проблеми, що виникають, і запропонував скласти списки вчителів для вакцинації.

Начальник ВОППЗ та ЦЗ Вараського РУ ГУ ДСНС України у Рівненській області Андрій Муравинець розповів про проблеми пожежної безпеки у закладах освіти.

Начальник Володимирецького управління держпродспоживслужби Олександр Петрук звернув увагу на матеріально-технічний стан харчоблоків та їдалень в школах, проведення експертизи води та формування чотиритижневого меню для шкільних їдалень. Підкреслив важливість використання під час ремонтів в школах сертифікованих матеріалів та фарб.

Перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Козярець наголосив на важливості вакцинації педагогів задля повноцінного функціонування навчальних закладів, адже якщо район перейде у помаранчеву зону, а в освітньому закладі не буде вакциновано 80% вчителів, учні за парти не сядуть.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024