стрічка

Володимирецька громада бореться за шанс створити добровільну пожежну команду

06 Серпня 2021, 10:36
Володимирецька громада пройшла 1-й етап конкурсного відбору 477
Володимирецька громада пройшла 1-й етап конкурсного відбору

Володимирецька громада пройшла 1-й етап конкурсного відбору в рамках проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні».

Про це Район.Вараш повідомили у селищній раді.

У разі перемоги в проєкті, який реалізовується за ініціативи Фонду міжнародної солідарності у рамках Програми «U-LEAD з Європою» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща, громада отримає допомогу на створення добровільної пожежної команди у Степангороді, навчально-методичну допомогу та забезпечення спеціалізованим спорядженням.

До 20 серпня триватиме 2-й етап конкурсу, який передбачає візити експертів з цивільного захисту до громад-переможців 1-го етапу відбору – таких на Рівненщині чотири.

Експерти 4 серпня працювали у Степангороді, де оглянули умови та готовність до участі в проєкті, зокрема перевірили чи є у селі підхоже приміщення та чи розпочався набір волонтерів, які увійдуть до пожежної команди.

Результати остаточного відбору громад будуть оголошені після 1 вересня. Усього в країні оберуть 20 громад для реалізації цього проєкту.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024