стрічка

Активну молодь Вараша вчать мріяти та діяти

21 Липня 2021, 10:15
Учасники тренінгу вчаться мріяти та діяти 683
Учасники тренінгу вчаться мріяти та діяти

Вараська молодь бере участь у тренінгах за програмою «Всі різні – всі свої».

Дводенний тренінг стартував 20 липня.

У перший день учасники обговорювали теми щодо роботи з ідентичністю, стереотипами, упередженнями, ролей у громаді, змін у них, роботи в команді, з ресурсами, уміння планувати свої дії.

«У рамках реалізації молодіжного проєкту «Мріємо та діємо», у якому ми взяли участь та у результаті увійшли до складу з дванадцяти команд, котрі упродовж п’яти років будуть працювати у згаданому проєкті. Ми почали з навчальних програм і 20-21 липня у нас перший етап, на якому відбудеться навчання нашої молоді, другий етап створення молодіжного простору за сучасним принципом і, пізніше, будемо співпрацювати з молоддю різних регіонів, а також з організаціями ІREX та USAID, тому нам дуже приємно, що наша молодь творча, активна та приєднується до ініціатив і бере активну участь у житті міста», – розповідає заступник Вараського міського голови Дмитро Стецюк.

Другий день тренінгу буде присвячений розвитку навичок ведення діалогу, уміння чітко формувати промову, генерації ідей та ініціатив, пошуку рішень щодо проблемних питань громади та ін.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024