стрічка

Іноземна мова та військовий вишкіл: кандидатки на керівну посаду ліцею у Вараші представили своє бачення його розвитку

13 Липня 2021, 17:23
Наталія Мацієвська (ліворуч), Олена Корень, Яна Горегляд (праворуч) 1861
Наталія Мацієвська (ліворуч), Олена Корень, Яна Горегляд (праворуч)

У Вараському ліцеї №2 відбулася зустріч кандидатів на посаду керівника закладу з колективом та керівництвом ліцею, батьківським комітетом.

Про це інформують на сайті мерії.

Начальниця управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради Олена Корень представила присутнім методистку з навчальних дисциплін та бібліотечних фондів Вараського центру професійного розвитку педагогічних працівників Яну Горегляд та заступницю директора гімназії, вчительку біології та екології вищої категорії Наталію Мацієвську.

Під час зустрічі кандидатки ознайомили присутніх зі своєю біографією, представили свої програми розвитку ліцею та напрямки у яких будуть розвивати свою роботу на керівній посаді.

«Насамперед створення безпечного освітнього середовища для успішного розвитку та розкриття талантів як педагогів, так і учнів. У своїй роботі, у житті користуюся таким принципом: працювати відповідально, жити по совісті і за будь-яких обставин залишатися людиною», – зауважила під час виступу Яна Горегляд. Вона підкреслила, що одним з пріоритетних напрямків у розвитку ліцею буде вивчення англійської мови, яка відіграє важливу роль у сучасному світі.

Своєю чергою інша кандидат запропонувала військово-патріотичний напрямок розвитку навчального закладу.

«Можна справді створити клас військового вишколу, де будуть навчатися як хлопці, так і дівчата. Це не лише військова справа, а й право, історія, українська мова», — пояснила Наталія Мацієвська. Також вона запевняє, що дітей зацікавить вивчення німецької та польської мов, і що саме ці мови нині популярні.

Представників трудового колективу особливо цікавило питання інклюзивного навчання.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39