стрічка

Крок для розвитку: Вараш співпрацюватиме з посольством Словаччини

09 Липня 2021, 16:52
Марек Шафін та Олександр Мензул (праворуч) 720
Марек Шафін та Олександр Мензул (праворуч)

Вараський міський голова Олександр Мензул підписав Меморандум про співпрацю з Посольством Республіки Словаччина в Україні.

Підписання документу відбулося 7 липня на території посольства у Києві, — інформують на сайті мерії.

«Меморандум є наслідком співпраці, котра розпочалася для громади у грудні 2020 року після візиту до Вараша Посла Словаччини Марека Шафіна», — запевняють у міській раді.

«Наприкінці минулого року Вараська громада одержала реанімобіль, який для Вараської багатопрофільної лікарні спільно з фондом «Рідне Полісся» передав Посол Словаччини Марек Шафін. Із того часу у нас розпочалася співпраця.

Нині ж ми підписали Меморандум про співпрацю між Вараською міською радою і посольством Республіки Словаччина в Україні. Таким чином Вараська громада виходить за межі району й області — це можливість міжнародних комунікацій. Громада не може розвиватися сама по собі, нам потрібно залучати інвестиції. Комунікація на рівні посольств дає нам можливість одержати підтримку від посла Республіки Словаччина у його спілкуванні з іншими державами, з представниками бізнесу, зокрема і словацького. Для нас цей меморандум — крок для розвитку. І такі кроки потрібно робити і надалі», — наголошує міський голова Олександр Мензул.

Читайте також: Вараська громада отримала гроші на житло для військових

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50