стрічка

У Вараському районі стартувала повторна вакцинація від коронавірусу

18 Червня 2021, 10:27
Стартувала повторна вакцинація 805
Стартувала повторна вакцинація

Медики мобільної бригади Вараського ЦПМД зробили повторне щеплення вакциною AstraZeneca-SKBio південнокорейського виробництва голові Вараської райдержадміністрації Анатолію Рижому.

Про це Району.Вараш повідомили в РДА.

Голова Вараської РДА Анатолій Рижий
Голова Вараської РДА Анатолій Рижий

Вакцинацію також пройшли радник голови адміністрації Дмитро Андреєв, керівник апарату адміністрації Анатолій Мосійчук, працівники райдержадміністрації.

Радник голови РДА Дмитро Андреєв
Радник голови РДА Дмитро Андреєв

Протягом першого дня у Володимирецькому ЦПМД працювало дві бригади по вакцинації — з Вараша та місцева. Повторно вакцинували після тримісячного інтервалу сто громадян.

«Громадяни які отримали дві дози вакцини мають право отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію. Дані свідоцтва видаються за потреби, або запиту людини медичними закладами де проводилася вакцинація в паперовій формі, англійською, або французькою та українською мовами. Міжнародне свідоцтво про вакцинацію дійсне упродовж року, для пред’явлення за потреби при перетині державного кордону. Не треба його плутати з імунним паспортом», – зазначила лікарка мобільної бригади з вакцинації від COVID-19 Ольга Підвишенна

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024