стрічка

Танці, малювання, «живі» картини та борошно: у Луцьку пропонують захопливий квест для дорослих

09 Червня 2021, 10:35
Квест в Адреналін Сіті РЕКЛАМА 947
Квест в Адреналін Сіті

Для дітей існує чимало розваг, проте часом й дорослі хочуть активного та змістовного відпочинку. Музей сучасного українського мистецтва Корсаків пропонує квест по десяти музеям, які знаходяться на території Адреналін Сіті.

У Луцьку є унікальна локація, де фактично в одному місці зібрано десять музеїв та робіт різного спрямування: від живопису та скульптури до муралів. Нещодавно відбулася мистецька акція «Ніч в музеї» під час якої для усіх охочих організували квест. Він на стільки сподобався учасникам, що в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків вирішили дати змогу побігати й помудрувати над завдання й надалі.

Так, відтепер можна замовити квест для будь-якого колективу, чи друзів.

 «В нас вже є досвід, коли люди замовляли квест у рамках великої наради. Тобто спочатку відбувалося навчання для працівників, а завершувалося усе квестом. Це дуже хороший елемент тімбілдінгу», - розповідають у музеї.

 Окрім того, така забава буде цікава й в день народження, чи корпоратив.

Учасників ділять на команди (від 2 до 10 людей). Капітан команди повинен мати заряджений смартфон з камерою та інтернетом. Саме йому приходять завдання на Телеграм. А виконані фото-, чи відео звіти він надсилає організаторам, отримуючи натомість наступну «точку».

Завдання, як запевняють, організатори, не складні. Скоріше вони орієнтовані на кмітливість та вміння швидко знаходити рішення. Так, під час гри учасники мають помолоти борошно «дідівським методом», знайти квітку банана, освоїти кілька танцювальних рухів та навіть повчитися малювати.

Квест розрахований на годину, а «точки» - це десять музеїв.  Таким чином учасники можуть не лише розважитися, краще познайомитися одне з одним та позмагатися, хто найкмітливіший, а й побачити чимало мистецьких творів. Адже окрім виконання завдань вони можуть й прогулятися музеями.

Наразі квести організовують «на замовлення». Як зазначають організатори, потрібно заздалегідь домовитися про дату, час та кількість команд й учасників. Зробити це можна за номером телефону: 066 1425118.

Читайте також: «Адреналін сіті» запрошує у десять музеїв на одній території  

День і ніч серед сучасного мистецтва: як Музей Корсаків долучився до Всеукраїнської акції

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024