стрічка

Молодь Вараського району має змогу відкрити економічні перспективи своїх громад

02 Червня 2021, 14:26
афіша АНОНС 1351
афіша

Які перспективи для побудови успішної кар’єри чи започаткування власної справи ти маєш у своїй громаді? Чого тобі не вистачає для старту власного бізнесу? Як збільшити шанси на працевлаштування в компанії своєї мрії? Дізнатися та поділитися власною думкою можна буде під час онлайн-обговорення «Економічні перспективи молоді» в рамках програми «Мріємо та діємо».

До участі запрошують молодь віком  14-35 років: старшокласників, студентів професійно-технічних та вищих закладів освіти, молодих підприємців або тих, хто мріє ними стати, а також молодих людей, які потребують кар’єрного консультування на обговорення економічних перспектив молоді.

Результати обговорень допоможуть програмі «Мріємо та діємо» розробити та запропонувати підтримку у розвитку економічних можливостей та готовності до кар’єри, яка відповідатиме потребам учасників і враховуватиме особливості кожної громади.

Коли: 9 червня 2021 року, 16:00 – 18:00

Де: онлайн (ZOOM)

Модератори: Тарас Ткачук та Тарас Деркач

Ми обговоримо:

Поточну ситуацію з економічними та підприємницькими можливостями у вашій громаді

Проєкти та ідеї, які хотілося би втілити в громаді, і чому це поки не вдається

Кар’єрні можливості та кар’єрне консультування

Чого не вистачає молоді в громаді для реалізації своїх проєктів, стартапів, підприємницьких починань

Аналіз існуючих можливостей в громаді.

Як взяти участь?

Участь безкоштовна, але тобі потрібно зареєструватись та відповісти на декілька запитань  тут  — https://forms.office.com/r/CWtiyemf1f

Зареєструйся та отримай підтвердження участі в обговоренні. Після заповнення форми ти отримаєш підтвердження на пошту. 

Організатори і партнери: програма «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Центром «Розвиток КСВ», Будуємо Україну разом (БУР), MakingCentsInternational (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та ZincNetwork.

Партнером є Міністерство молоді та спорту України.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39