стрічка

У Вараші відкрився новий освітньо-культурний простір

13 Травня 2021, 12:25
2370

У місті енергетиків відкрився «Гончаренко центр-партнер Вараш».

Центр є третім подібним закладом на Рівненщині і четвертим освітнім простором у всеукраїнській мережі зі статусом «партнерський»– інформують на сайті мерії.

В урочистому відкритті центру у вівторок, 11 травня, взяли участь Вараський міський голова Олександр Мензул, секретар міської ради Геннадій Дерев’янчук, заступники міського голови, депутати міської ради, керівники структурних підрозділів та інші.

Виконавчий комітет Вараської міської ради виступив партнером у відкритті центру, надавши приміщення за адресою: мікрорайон Будівельників 2А, м.Вараш.

«Партнерство дозволило нам оптимізувати витрати нашої громади – ми надали приміщення, а засновники центру наповнили його різноманітним обладнанням. До слова, його зможуть використовувати для своїх потреб і Центр дозвілля, і громадські організації міста.

У відкритому просторі відбуватимуться лекції, зустрічі. І дорослі, і діти зможуть безкоштовно вивчати англійську мову. Для керівництва громади дуже важливо, щоб жителі мали безкоштовний доступ до сучасної освіти, щоб вони мали знання з медіаграмотності, підприємництва, інших сфер», – пояснює заступник міського голови Дмитро Стецюк.

Зауважимо, що Всеукраїнська мережа «Гончаренко центр education and culture» створена для надання необхідних знань людям будь-якого віку заради покращення їхнього майбутнього. Двері цих освітніх просторів відкриті для тих, хто прагне розвитку, хоче побудувати кар’єру, а також для тих, кому небайдужі історія та культура.







 

Читайте такожУ Вараському райвідділі поліції змінюють підхід до роботи з відвідувачами

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром