стрічка

У Вараському райвідділі поліції змінюють підхід до роботи з відвідувачами

13 Травня 2021, 09:28
1609

Начальник Головного управління Нацполіції в Рівненській області Олексій Камишанський проінспектував новостворений фронт-офіс на базі Вараського районного відділу поліції.

Про це інформують на сайті Нацполіції.

Поліцейський фронт-офіс — це приміщення, з якого починається відділення поліції. Використання найсучасніших методик, логістика та оновлена техніка дозволяють швидко та якісно отримати будь-яку послугу населенню: консультацію, зареєструвати звернення та дізнатися про результати звернення, написати заяву про вчинення правопорушення або втрату документів, записатися на особистий прийом, дізнатися інформацію про кримінальне провадження, у якому громадянин є потерпілою стороною та залишити відгук про роботу поліцейських.

«Така організація роботи на сьогодні необхідна для налагодження ефективної комунікації із населенням, покращення якості надання поліцейських послуг. Фронт-офіс – це не просто ремонт фоє чи його облаштування. Це кардинально інший підхід до відвідувачів, адже основний критерій оцінки роботи правоохоронців – довіра громадян. Тому кожен, хто звернеться із тих чи інших питань до поліції, зможе особисто побачити, як працюють її працівники, а відкритий простір із системою відеоспостереження дозволяє забезпечити дотримання прав громадян», – зазначив керівник поліції області Олексій Камишанський.

Інформаційну допомогу у фронт-офісах надаватиме група первинної комунікації. Для цього інспектору у холі облаштоване відповідне робоче місце. Натомість для громадян створені комфортні та зручні умови перебування.

Відвідувачі  задоволені нововведеннями. Зокрема, жительці Вараша Зінаїді Ступак ще до презентації фронт-офісу довелося побувати у відділі поліції через вчинені відносно неї шахрайські дії, тож для неї різниця – відчутна. Жінка каже, що наразі тут створені такі умови, що налаштовують на конструктивне вирішення питань.

Читайте такожПоліцейським Вараського райвідділу представили керівника

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024