стрічка

Вараський район – лідер весняного призову

17 Квітня 2021, 13:05
фото ілюстративне 1997 Джерело: https://www.google.com/
фото ілюстративне

Проміжні результати виконання в області планового завдання з набору на строкову військову службу розглянули під час онлайн-наради під керівництвом першого заступника голови ОДА, голови обласної призовної комісії Сергія Подоліна.

Про це інформують на сайті Рівненської ОДА.

«На виконання Указу Президента 1 квітня в Україні стартував весняний призов на строкову військову службу. Планове завдання для Рівненської області складає близько 600 осіб (з резервом). Станом на 15 квітня в області відправлено та відібрано для відправки на службу в Збройні сили України та інші військові формування 295 призовників. Відсоток виконання планового завдання у розрізі районів становить: Вараський район – 48,9%, Дубенський – 42%, Рівненський – 38,6%, Сарненський – 31,4%. Серед лідерів за набором в області Полицька, Рафалівська, Мізоцька, Головинська територіальні громади», – констатував Сергій Подолін та наголосив, що якість виконання планового завдання залежить від ефективної взаємодії всіх причетних до виконання весняного призову.

Під час наради заслухали інформацію районних і міських військових комісарів, керівників громад області, місцевих призовних комісій щодо виконання завдань та проблемних питань.

Зокрема, йшлося про організацію оповіщення громадян, забезпечення їх прибуття на призовні дільниці, а також стан виділення коштів для виконання заходів з призову, прийняття територіальними громадами відповідних програм тощо.

Дано доручення вжити негайних заходів з виправлення недоліків та покращення цієї роботи.

Крім того, у ході наради зазначено, що неявка призовника за повісткою без поважних причин, тягне за собою відповідальність в установленому законом порядку. А також наголошено на неприпустимості корупційних діянь під час призову громадян на строкову військову службу.

Читайте також: Богослужіння на вулиці та поліцейський контроль: як на Рівненщині святкуватимуть Вербну неділю

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром