стрічка

«Бюджетка» розглянула проєкт перерозподілу коштів у Вараській громаді

13 Квітня 2021, 14:20
857

Депутати розглянули проєкт змін до бюджету Вараської громади.

Постійна депутатська комісія з питань бюджету, фінансів, економічного розвитку та інвестиційної політики засідала 12 квітня. Про це йдеться на сайті мерії.

Депутати  розглянули проєкт рішення «Про внесення змін до бюджету Вараської міської територіальної громади на 2021 рік», в якому пропонується розділити 5,7 мільйона гривень вільних залишків та 1,2 мільйона залишків бюджету розвитку.

Зокрема, передбачено виділення коштів КП «Благоустрій», зокрема на охорону тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин, та Кузнецовському міському комунальному підприємству на оновлення мереж централізованого водопостачання та водовідведення, на оновлення мереж централізованого теплопостачання.

Окрім того, комісія підтримала зміни до комплексної програми «Здоров’я» на 2021 рік».

Проєкт передбачає в заході «Забезпечення хворих, які отримують гемодіаліз, життєво необхідними лікарськими засобами супутньої терапії» із 672,5 тисячі гривень збільшити до 717,5 тисячі гривень, в заході «Забезпечити осіб з інвалідністю і дітей з інвалідністю технічними та іншими засобами медичного призначення для використання в амбулаторних та побутових умовах» із 765 тисяч гривень збільшити до 856,8 тисячі гривень.

Члени комісії підтримали та рекомендуватимуть винести на сесію проєкт рішення «Про передачу незавершених капітальних інвестицій (проєктно-кошторисну документацію) з балансу Управління містобудування виконавчого комітету Вараської міської ради на баланс комунального закладу «Парк культури та відпочинку» відділу культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024