стрічка

У Вараші відновив роботу ізолятор тимчасового тримання

10 Квітня 2021, 13:24
1648

Після проведеного капітального ремонту у Вараші відновив роботу ізолятор тимчасового тримання № 2 ГУНП в Рівненській області.

Начальник поліції області Олексій Камишанський та його заступник Руслан Стрельбіцький 9 квітня проінспектували оновлений ізолятор. Про це йдеться на сайті Нацполіції.


 

Відновити роботу установи після трирічної перерви вдалося також і завдяки активному сприянню дирекції Рівненської АЕС та керівництва Вараша. На відкриття завітав міський голова Олександр Мензул і генеральний директор РАЕС Павло Павлишин.

Начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський подякував усім, хто долучився до виконання робіт.

«Приємно, що після такого тривалого часу сьогодні відновлює своє роботу ізолятор тимчасового тримання, який буде працювати відповідно до сучасних стратегій розвитку. Адже згодом тут буде встановлена система контролю за дотриманням прав людини «Custody Records», яка передбачає електронну фіксацію дій, що відбуваються із затриманими особами, а також дозволить захистити і права поліцейських від необґрунтованих скарг з боку тимчасово ізольованих від суспільства осіб», – зауважив Олексій Камишанський.

Керівник поліції області наголосив особовому складу не неухильному дотриманні прав і свобод утриманих і побажав успіхів на службі.


 

Потому присутні оглянули умови, в яких перебуватимуть затримані, взяті під варту, адмінарештовані чи засуджені, яких доставлятимуть для проведення слідчих дій. 



 

Ізолятор тимчасового тримання розрахований на 14 осіб. Крім того, тут облаштовані кімнати слідчого, побачень та медичного огляду, кухня, душова. Після ремонту оновили вхід і безпосередньо сам прогулянковий дворик, де утримані можуть скористатися можливість зателефонувати у чергову частини ГУНП, у разі порушення їхніх прав.


 

В ІТТ використано сучасні технології організації охорони, цілодобового відеоспостереження, зв'язку та пожежної сигналізації, а для працівників передбачені належні умови для несення служби та відпочинку.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром