стрічка

Зарічне: на позачерговій сесії намагались впорядкувати зарплати керівного складу селищної ради

07 Квітня 2021, 08:31
депутати Зарічненської селищної ради 4412 Джерело: https://zartg.com.ua/
депутати Зарічненської селищної ради

Через зарплати працівників Зарічненської селищної ради 6 квітня відбулась позачергова сесія.

Про це пише газета «Полісся».

Під головуванням cелищного голови Богдана Квачука відбулось засідання позачергової шостої сесії Зарічненської селищної ради восьмого скликання. В роботі засідання сесії взяли участь голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Рівненської обласної ради Ігор Ясенюк, депутат Рівненської обласної ради Іван Калюта  та 21 депутат селищної ради з 26.

В ході роботи засідання сесії присутні розглянули питання впорядкування заробітних плат керівного складу Зарічненської селищної територіальної громади.

Сесія почалася з того, що голова Зарічненської ОТГ Богдан Квачук оголосив про те, що всі четверо працівників керівного складу, які отримали матеріальну допомогу, написали заяви про вирахування з їх заробітної плати матеріальної допомоги в бюджет селищної ради.

Нагадаємо, напередодні соціальними мережами активно поширилась інформація про заробітні плати посадовців місцевого самоврядування. Натомість у селищній раді ті дані назвали фейковими та навіть із заявами про наклеп та поширення неправдивої інформації працівники ради звернулись до правоохоронних органів, а саме до кіберполіції та прокуратури.

Яке рішення прийняли депутати під час позачергової сесії, подаємо тут:



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024