стрічка

На Рівненській АЕС рятувальники відпрацювали ліквідацію аварії з викидом небезпечних речовин

03 Квітня 2021, 14:34
1372

Рятувальники з охорони Рівненської АЕС провели додаткове заняття по ліквідації умовної аварії на автомобільному транспорті з викидом небезпечних хімічних речовин невідомого походження.

Надзвичайники працювали над навчальною ситуацією у якій унаслідок аварії відбулась розгерметизація ємності з невідомою хімічною речовиною, а також розлилося дизельне пальне, що спалахнуло. Про це інформують на сайті ГУ ДСНС у Рівненській області.

Рятувальники під час навчання провели розвідку, евакуювали з осередку пожежі умовного потерпілого, надали йому першу медичну допомогу, здійснили розстановку сил і засобів, передбачених для ліквідації таких надзвичайних подій, провели оперативне розгортання з прокладенням магістральних ліній для локалізації та подальшої ліквідації умовної аварії.

Для ліквідації надзвичайної ситуації вогнеборці задіяли 4 одиниці пожежної та спеціальної техніки та 16 осіб особового складу.

Проведення таких навчань дає змогу всебічно розвинути рятувальників, перевірити готовність дій за призначенням і посилити рівень реагування на надзвичайні ситуації.



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром