стрічка

У Зарічному стаціонарно лікуються 28 ковідних пацієнтів

01 Квітня 2021, 10:24
фото ілюстративне 1263 Джерело: https://www.google.com/
фото ілюстративне

Значне зростання захворюваність на коронавірусну хворобу зафіксували у Зарічненській громаді.

Про це йшлося під час наради, яку селищний голова Богдан Квачук провів з метою запобігання виникненню та поширенню випадків захворювання на COVID-19 в місцях масового скупчення людей (ринок, магазини, кафе, ресторани та інші). Про це йдеться на сайті ради.

Директор КНП «Зарічненська багатопрофільна лікарня» Олег Мітітюк проінформував, що станом на 30 березня на стаціонарному лікуванні перебувають 28 пацієнтів з 50 ліжкомісць та забезпечення відділення киснем.

Своєю чергою директор Зарічненського районного лабораторного відділення Іван Кочережко наголосив на заходах з посилення режиму поточної дезінфекції в місцях масового скупчення людей, зокрема вимагав присутніх представників бізнесу забезпечити свої торгові точки належною кількістю антисептичних засобів, дозаторами для дотримання заходів гігієни рук.

Начальник Зарічненського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Юрій Полховський доповів, що робочі групи перевіряють заклади харчування та магазини щодо дотримання карантинних умов та в разі порушення карантинних обмежень будуть складати протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з поширенням гострої респіраторної хвороби.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024