стрічка

Дорога на Парковій – головний біль міста

03 Березня 2021, 10:12
1562

Обласна адміністрація взяла під свій контроль проблемну дорогу у Вараші.

З робочим візитом Вараш відвідала заступниця голови Рівненської облдержадміністрації Людмила Шатковська. Мета поїздки – наочно побачити проблему, яка виникла після ремонту дороги по вулиці Парковій. На місце робіт приїхали також представники проєктної організації та виконавців робіт, – інформують на сайті мерії.

Дорога на Парковій була включена до Переліку об’єктів, які фінансувалися у 2020 році з субвенції з державного бюджету. Замовником з капітального ремонту покриття вулиці Паркова виступив департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації.

При проєктуванні не врахували рельєфу, внаслідок чого зливна каналізація опинилася подекуди на 20 сантиметрів вище рівня горизонту і фактично не виконує власних функцій. Чотири зливні люки заасфальтували. У результаті в найнижчій точці завжди стоять калюжі, а взимку виникла суцільна ковзанка. Воду постійно доводиться відкачувати.

Окрім капітального ремонту асфальтобетонного покриття, на цій ділянці дороги також мали встановити додаткові опори освітлення, замінити світильники на світлодіодні, облаштувати тротуари, смугу для велоруху, сучасні пішохідні переходи та зручні зупинки громадського транспорту.

Міський голова Олександр Мензул, заступник міського голови Ігор Воскобойник та директор КП «Благоустрій» Юрій Сергійчук вказали на недоліки, розповіли про всі незручності, які виникли внаслідок ремонту для жителів міста.

Людмила Шатковська висловила власні критичні зауваження. Виконавці робіт обіцяли усунути недоліки найближчим часом.




 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39