стрічка

У Луцьку стартувала практична частина Школи культурної журналістики

02 Березня 2021, 14:00
538

Учасники Школи культурної журналістики відвідали Музей сучасного мистецтва Корсаків та зустрілись з письменником Максом Кідруком. 

Практична частина проєкту відбулась у суботу, 27 лютого, у Луцьку. До неї долучились 20 відібраних за результатами онлайн-навчання учасників, а також ментори, які надалі працюватимуть з журналістами над підготовкою матеріалів про культуру. 

На подію приїхали медійники не тільки з Волині та Рівненщини, а й Києва, Львова та Одеської області.

Спершу вони відвідали Музей сучасного мистецтва, де в рамках екскурсії оглянули експозиції представлені у музеї. 



Учасниця з Києва Катерина Полякова зауважила, що музей сучасного мистецтва такого масштабу бачить вперше попри те, що в Києві постійно відвідує всі можливі виставки та артподії. 

Під час зустрічі з письменником Максом Кідруком учасники школи говорили про його книги, майбутні події, пов'язані з творчістю, а також про нюанси спілкування письменників з журналістами та співпрацю з медіа під час підготовки до презентацій та турів.




На завершення відбулось знайомство учасників Школи культурної журналістики з менторами та розподіл тем для подальшої роботи в рамках проєкту.  Готувати матеріали вони будуть до 27 березня. 

Нагадаємо, Школа Культурної журналістики – це курс для журналістів/журналісток, блогерів/ блогерок, авторів/авторок, культурних менеджерів/менеджерок та усіх, хто пише про культуру, або ж хоче навчитись працювати із культурними темами.

За проєктом можна стежити на сторінці події у фейсбуці: www.facebook.com/events/229579022132722

«Школу культурної журналістики» підтримує Європейський Союз за програмою Дім Європи.




Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39