стрічка

Школярка із Зарічненщини щодня купається в ополонці

08 Лютого 2021, 10:08
Богдана Вовчук 4310
Богдана Вовчук

Ось уже вісім місяців перевіряє на собі цілющі властивості води 13-річна Богдана Вовчук із села Заозер'я, що на Зарічненщині. Мало не щодня вона публікує у соцмережі свої світлини, на яких видно, що дівчина, попри дату на календарі, не зраджує звичці попірнати у місцевому озері.

Район.Вараш поцікавився у дівчини, як вона захопилась таким незвичним хобі. Виявляється, спонукали семикласницю до цього деякі проблеми зі здоров'ям.

Під час одного з візитів до лікаря дівчина дізналась, що заради її хворобі може звичайне плавання. А оскільки басейна в селі нема, але є місцева водойма, то дівчина вирішила покращувати своє здоров'я в ній.

Богдана Вовчук зізнається: коли вперше заявила батькам, що буде плавати, вони були проти, адже на календарі була лише середина травня. Проте дівчина від свого наміру не відступила. Уже через деякий час лікар відмітив, що стан здоров'я його пацієнтки явно покращився, відтак заохотив дівчину іще наполегливіше працювати. Так її турбота про власне здоров'я перетворилась на корисну звичку.

«Я купаюсь щодня. Приходжу до озера. Сідаю на кладочку, «пробую» водичку, а вже тоді пірнаю», – скромно веде юна співрозмовниця.

Не злякали дівчину й тріскучі морози, які днями нагрянули.

«Мама з татом прорубали мені ополонку, щоб я могла й далі купатись», – продовжує вона та на підтвердження своїх слів демонструє фото.

Читайте також: Герої не вмирають: рік тому Зарічненщина втратила воїна-захисника

Читайте такожМістична Зарічненщина: туман, покинуті хати, покручені дерева. ФОТОГАЛЕРЕЯ

Читайте також:  Вечір випускників: у Борівській школі зустрічались віртуально

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром