стрічка

У вараських комунальників – новий керівник

29 Січня 2021, 18:02
Юрій Трачук 3335 Джерело: varash-rada.gov.ua
Юрій Трачук

Тимчасово виконуючим обов'язки директора Кузнецовського міського комунального підприємства призначено Юрія Трачука.

Відповідне розпорядження підписав Вараський міський голова Олександр Мензул, – повідомляють на сайті мерії.

У міськраді зазначають, що Юрій Трачук – атестований патентний повірений України, економіст, дипломований професіонал із залучення інвестицій, сертифікований тренер організацій, магістр з інтелектуальної власності. Одружений. Виховує тьох дітей.

Щодо кар'єрної драбини нового очільника КМКП, то вона виглядає так:

2004-2005 рр. – директор ТОВ «Консалтингова група «ЄВРО-ВОЛИНЬ» (проведення організаційних аудитів, формування команд та атестації персоналу)                    

з 2005 - фізична особа-підприємець (тренінг та управлінсько-кадровий консалтинг)

2007-2014 -індивідуальна діяльність патентного повіреного України  (одне із найбільших патентних бюро на заході України – «Рівнепатент») 

2009-2012 – керівник Рівненського представництва – в.о. директора Рівненського регіонального центру з інвестицій та розвитку.

З 2010 - представник програми PUM Netherlands Senior Experts в Україні, Гаага.

З 2016 – представник програми SES (SeniorExpertenServise) в Україні, Бонн.

  • Cпівавтор Урядової Програми відновлення та розбудови миру на Донбасі (2018), у сфері місцевого економічного розвитку (працював як консультант від програми ООН)
  • Експерт міжнародних програм DFID, GIZ, OSCE, USAID, Посольства США в Україні (у т.ч., двічі, як керівник проектів). Профіль: інноваційний розвиток/ регіональна технологічна інстраструктура. Був керівником проекту ОБСЄ з розвитку кластеру деревообробки.
  • Фасилітатор міжпарламентських заходів ВР України та Сейму Латвійської республіки («Децентралізація»); модератор низки міжнародних форумів з цієї тематики.
  • Тренер-організатор програми MALE Міжнародної фундації виборчих систем. Тренер команд новообраних народних депутатів Програми РАДА USAID («Діяльність народного депутата у ВР», «Регламент ВР України», «Аналіз державної політики») та спецкурси.
  • Атестований патентний повірений України (з 2010). Спеціалізація: інноваційний розвиток та інстраструктура; інвестиції у інновації.
  • Реалізував 100+ міжнародних експертних місій та експертиз для бізнесу, НУО та ОТГ, за останні 5 років, - як представник в Україні Програми SES Фонду німецької економіки з міжнародного співробітництва.

Є вихованцем Львівського військового ліцею ім. Героїв Крут (1996 р.в.) (Історичний взвод). Срібний призер чемпіонату ЛВЛ з вільної боротьби. Лауреат ІІ ступені Всеукраїнського конкурсу ВПП «Червона Калина», 1995 р., Київ.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024