стрічка

Жінок у Вараші вчили шукати роботу

25 Січня 2021, 10:45
963

У Вараській міській філії Рівненського обласного центру зайнятості пройшов семінар «Жінка і праця» за участю начальниці відділу Володимирецького бюро правової допомоги Лариси Оштук, яка приєдналася до аудиторії за допомогою Skype-зв’язку.

Про це повідомляє пресслужба філії.

Профконсультаційний захід мав на меті зменшити помилки жінок при професійному визначенні та виборі, що може привести до безробіття, а у випадку виникнення такої ситуації – віднайти свій внутрішній потенціал та розробити стратегію пошуку роботи.

Провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Юлія Головченко спільно з учасниками заходу обговорили особливості працевлаштування жінок у сучасних умовах, законодавчі аспекти зайнятості жінок допомогла розібрати спеціаліст Бюро правової допомоги.

Особливу увагу викликали проблеми працевлаштування, із якою жінки часто зустрічаються: висока конкуренція на ринку праці, вікові обмеження, гендерні стереотипи при прийомі на роботу, наявність або відсутність дітей.

Захід пройшов активно та жваво. Присутні висловлювали власні думки з приводу почутого, особливо моментів, чого не слід робити шукачам роботи під час співбесід з роботодавцями.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024