стрічка

У Вараші засідав виконком: над чим працювали

21 Січня 2021, 09:22
684

У Вараші погодили інвестиційні програми у сфері теплопостачання (крім діяльності з виробництва теплової енергії) та у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 рік.   

Вараський міський голова Олександр Мензул 20 січня провів перше в новому році засідання виконавчого комітету, – інформують на сайті мерії.

Члени виконкому розглянули 15 питань. Зокрема, затвердили склад спостережної комісії, положення та склад комісії з найменування та перейменування мікрорайонів, вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території Вараської міської територіальної громади, положення комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

Для ВП «Рівненська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» погодили інвестиційні програми у сфері теплопостачання (крім діяльності з виробництва теплової енергії) та у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 рік.                                                           

Після розгляду питань, Олександр Мензул проінформував членів виконавчого комітету про аварійні роботи, які комунальникам довелося ліквідовувати 16 та 17 січня.

«Вже готовий проєкт розпорядження про створення робочої групи з питань оцінки технічного стану мереж теплопостачання, водопостачання та водовідведення міста Вараш. До весни плануємо здійснити аналіз стану мереж та скласти детальний графік ремонтних робіт по системі тепло-водопостачання міста, щоб із закінченням опалювального сезону ці роботи можна було починати. Звичайно, що весь обсяг робіт може бути зроблено не менше, як за п’ять років. Будемо шукати кошти на інвестиційну програму по модернізації систем теплопостачання, водопостачання і водовідведення міста. Це непросто зробити, але вкрай потрібно», – резюмував міський голова.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39