стрічка

У Вараші шукають на роботу психологів і вчителів

20 Січня 2021, 15:28
4172

У Вараші є вакансії для психологів, логопеда та реабілітолога. Обиратимуть фахівців на конкурсній основі.

Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради оголосило конкурс на зайняття вакантних посад педагогічних працівників Вараського інклюзивно-ресурсного центру, – йдеться на сайті мерії.

В інклюзивно-ресурсний центр на роботу потрібні практичні психологи (дві посади), вчитель-логопед та вчитель-реабілітолог (декретне місце).

Кваліфікаційні вимоги на посаду практичного психолога: вища психологічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, або спеціаліста за спеціальністю «Психологія» за відповідною кваліфікацією.

Кваліфікаційні вимоги на посаду вчителя-логопеда: вища педагогічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, або спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія» за відповідною кваліфікацією.

Кваліфікаційні вимоги на посаду вчителя-реабілітолога: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, або спеціаліста за спеціальністю «Фізична реабілітація», «Спеціальна освіта»,  за відповідною кваліфікацією.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсному відборі:

  • заява про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копія документа, який посвідчує особу;
  • копія трудової книжки;
  • письмова згода на збір та обробку персональних даних.

Додаткова інформація про умови конкурсу, основні функціональні обов’язки, розмір та умови оплати праці надаються головним спеціалістом з кадрової роботи управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради Мочарською Інною Василівною за телефоном: 2-30-86.

Документи та заяви про участь у конкурсі приймаються протягом 20 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про конкурс за адресою:

м.Вараш, м-н Вараш, буд. 41, управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради, 2-й поверх, кабінет 12.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39