стрічка

Варашівцям розповіли, як отримати достойну роботу

15 Січня 2021, 09:00
1380

Безробітним варашівцям розповіли про стан місцевого ринку праці та професії, які мають попит.

У Вараській міській філії Рівненського обласного центру зайнятості 13 січня відбувся профінформаційний семінар на тему «Презентація послуг з професійного навчання», – повідомляють у філії.

«На сьогодні створено гнучку систему професійного навчання безробітних, яка дозволяє оперативно реагувати на потребу роботодавців у кадрах: це і стажування на робочому місці, і навчання за індивідуальними програмами, і дистанційне навчання», – розповіла начальниця відділу активної підтримки безробітних Наталія Назарук.

Також вона ознайомила безробітних з описом професій, актуальних на ринку праці та вимогами до них, а також з умовами навчання у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, яке проводиться з використанням сучасної матеріально-технічної бази та згідно з навчальними програмами, що відповідають всім вимогам роботодавців.

Учасники семінару дізнались, яких саме працівників очікує сучасний роботодавець та яким вимогам потрібно відповідати, щоб отримати достойну роботу. Під час проведення заходу присутні отримали вичерпну інформацію про можливості проходження професійного навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, про стан місцевого ринку праці та професії, які мають попит.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39