стрічка

Четверо жителів Володимиреччини змінили свої імена

10 Січня 2021, 14:39
2063

У Володимирецькому районному відділі державної реєстрації актів цивільного стану підсумували роботу за 2020 рік.

Про те, скільки упродовж року створилось нових сімей, а скільки – розпалось, скільки народилось, а скільки – померло, повідомили у пресслужбі РАЦСу.

Відтак, упродовж 2020 року органи державної реєстрації актів цивільного стану Володимирецького району зареєстрували:

- 894 народження

- 262 шлюби, з них скоротили місячний термін через поважну причину 25 пар, ще п'ять пар скоротили шлюбний вік за рішення суду;

- 721 смерть (зокрема померли троє дітей віком до року);

- четверо осіб зареєстрували зміну імені;

- дві подружніх пари розірвали шлюб у відділі РАЦСу відповідно до статті 106 Сімейного кодексу України. Ще одне розірвання шлюбу відбулось за рішенням суду. Крім того, до відділу судами України протягом минулого року надіслали 72 рішення про розірвання шлюбу для проставлення відмітки в актових записах про шлюб.

За 2020 рік 109 батьків скористалися послугою пілотного проєкту Міністерства юстиції України та отримали 109 свідоцтв про народження новонароджених дітей безпосередньо в пологовому відділенні КНП «Володимирецька центральна районна лікарня» та 95 батьків подали заяву на реєстрацію місця проживання новонародженої дитини через відділ.

Крім того, з грудня 2020 року комплексною послугою «єМалятко» скористалося 15 батьків, За однією заявою, крім державної реєстрації народження, були надані послуги з призначення державної допомоги при народженні дитини, реєстрації дитини у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків, визначення належності новонародженої дитини до громадянства України, внесення інформації про новонароджену дитину до Єдиного державного демографічного реєстру з присвоєнням унікального номера запису в ньому, внесення відомостей про дитину до Реєстру пацієнтів, що ведеться у центральній базі даних електронної системи охорони здоров’я. Загалом  у РАЦСі надали 66 послуг в рамках комплексної послуги «єМалятко».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50