стрічка

Бюджет Вараської громади на 2021 рік прийнято

24 Грудня 2020, 15:14
2736

Депутати прийняли рішення «Про бюджет Вараської міської територіальної громади на 2021 рік».  Проєкт активно обговорювався на депутатських комісіях та фракціях.

Остання та одна з найпродуктивніших сесій відбулася 23 грудня, – йдеться на сайті мерії.

Відбулася позачергова четверта сесія Вараської міської ради восьмого скликання. Порядок денний з 18 питань депутати розглянули швидко - в конструктивному руслі. До сесії проєкт рішення «Про бюджет Вараської міської територіальної громади на 2021 рік» був активно обговорений на депутатських комісіях та фракціях.

Практично одноголосно депутати підтримали програму економічного і соціального розвитку Вараської міської територіальної громади на 2021 рік та бюджет Вараської міської територіальної громади на 2021 рік.

Марія Левченко (фракція «Сила Людей») публічно подякувала працівникам фінансового управління на чолі з Валентиною Тацюк та заступнику міського голови Михайлу Волинцю за пророблену колосальну роботу по розробці проєкту бюджету.

Також, у цей день депутати міської ради внесли зміни до Вараського бюджету, Сопачівського, Старорафалівського, Більськовільського та Озерецького сільських бюджетів на 2020 рік; затвердили Програму розвитку і реалізації питань нового будівництва, реконструкції, модернізації та капітального ремонту об’єктів житлового фонду та інфраструктури Вараської міської територіальної громади на 2020-2022 роки; прийняли рішення про реорганізацію комунальної установи «Кузнецовський міський методичний кабінет закладів освіти» Кузнецовської міської ради шляхом перетворення у Вараський центр професійного розвитку педагогічних працівників Вараської міської ради.

Заступник Вараського міського голови Михайло Волинець після сесії надав коментар кореспондентам каналу «Енергоатом» про особливості формування бюджету на 2021 рік.

Подробиці – у відеоролику.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром