стрічка

Рятувальники з Володимирця отримали спецавтомобіль

24 Грудня 2020, 09:37
1674

Володимирецькі рятувальники 11-тої державної пожежно-рятувальної частини отримали укомплектований спецавтомобіль для виїздів на ДТП.

Автомобіль пожежний першої допомоги, в комплектації якого є спецінструмент володимирецьким рятувальникам передала 23 грудня. Про це повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Рівненській області.





 

Коротка характеристика спецавтомобіля та обладнання:
Автомобіль пожежний першої допомоги АПП-4(2705) модель 276 призначений для оперативної доставки до місця пожежі бойового розрахунку, пожежно-технічного озброєння, та вогнегасячих речовин і застосовується, як автомобіль першої допомоги при гасінні квартирних пожеж та інших дрібних загорань. Також він може залучатися і на ліквідацію наслідків ДТП, оскільки додатково укомплектований відповідним спецінструментом.
Пневмоподушка Vetter, яка має вантажопідйомність до 24 тон, та яку можна застосовувати для підняття конструкцій, під які жоден зі звичайних домкратів не підійде.
Бензоріз SHTIHL TS 400, для розрізання металевих конструкцій.
Гідроінструмент Holmatro, який складається з масляної станції від якої можуть працювати спеціальний гідродомкрат та гідроножиці. Даний інструмент можна використовувати для деблокування потерпілих в разі ДТП. Гідроножиці можуть працювати як на різання (до 38,8 тон), так і на розжим (до 7,8 тон). Домкрат має робоче навантаження на розширення до 16,4 тон та призначений для розтискання деформованих частин автомобіля для вивільнення потерпілих. Даний інструмент може працювати в діапазоні температур від -20°С до +55°С.
Спецавтомобіль також укомплектовано висувною освітлювальною щоглою для освітлення місця проведення аварійно-рятувальних робіт в нічну пору доби.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024