У Вараші з’явилася перша М’ясна лавка «Забіяка&Забіяка»
У Вараші відкрили М’ясну лавку «Забіяка&Забіяка». Крамниця розпочала роботу 19 грудня за адресою мікрорайон Вараш, 18б.
Магазин став ювілейним двадцятим у мережі, засновниками якої є брати Сергій та Олександр Забіяки.
У асортименті крамниці ковбасні вироби, м’ясні делікатеси, свіже м’ясо (свинина, яловичина та курятина) та напівфабрикати від Фамільної майстерні «Забіяка&Забіяка».
Є й кілька унікальних позицій: охолоджені напівфабрикати - котлети з яловичини та зі свинини, а також ексклюзивна продукція, приготована за технологією Sous Vide – рулька, ребра, м’ясо свиняче та тефтелі. Особливість виробів Sous Vide у тому, що це вже готові страви, які необхідно лише розігріти. Працювали над рецептурою цих продуктів тривалий час, аби покупці відчували довершений смак страви вдома і не витрачали багато часу на приготування.
Варто зауважити, що М’ясна лавка «Забіяка&Забіяка» цікава для поціновувачів м’ясного не лише асортиментом, але й вигідною ціновою політикою. Наразі у крамницях діє акційна пропозиція на частину асортименту.