стрічка

Жителям Вараша нагадали, як можна убезпечити себе від побутових пожеж

21 Грудня 2020, 10:16
1132

У Вараші рятувальники продовжують проводити профілактичні рейди та роз’яснювальні заходи серед громадян у житловому секторі міста.

Відтак 20 грудня надзвичайники навчали населення правилам пожежної безпеки в побуті на території міста Вараш, зокрема по мікрорайону Будівельників. Під час відпрацювання рятувальники розповіли громадянам про пожежі, що виникли на Рівненщині з початку року, їхні основні причини та наслідки, нагадали правила пожежної безпеки у побуті та правила поводження з виявленими вибухонебезпечними предметами.

Також вогнеборці зазначили, що у повсякденних турботах багато людей проявляють недбалість та нехтують дотриманням правил пожежної безпеки у поводженні з вогнем, не слідкують за справністю електричних приладів та станом електромереж, допускають куріння у житлових приміщеннях, що й призводить до виникнення пожеж.

Для більш детального ознайомлення із заходами безпеки бійці Держслужби з надзвичайних ситуацій вручили жителям профілактичні листівки з короткими інструкціями щодо основних правил безпеки життєдіяльності.




 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024