стрічка

Спортсмени атомки підкорюють нові висоти

08 Грудня 2020, 09:00
спортсмени РАЕС 1173 Джерело: www.rnpp.rv.ua
спортсмени РАЕС

Спортивне життя на Рівненській АЕС триває з врахуванням карантинних обмежень. Повернулися до звичних спортивних баталій учасники цьогорічної 22-ї Спартакіади.

Нинішня пандемія коронавірусу внесла свої корективи у проведення спортивно-масових заходів Рівненської АЕС, проте перервані ще у березні змагання у залік Спартакіади РАЕС таки продовжено, – йдеться на сайті атомки.

Щорічно серед працівників структурних підрозділів проводиться Спартакіада РАЕС. Учасниками цьогорічної стали 20 команд, серед них – і п'ять об’єднаних.

Отож у кінці листопада на РАЕС проводились змагання з гирьового спорту, учасниками яких стало більше 40 спортсменів зі структурних підрозділів Рівненської АЕС. Переможцями цих спортивних баталій стали спортсмени команди цеху забезпечуючих систем, другу сходинку посіли представники цеху теплової автоматики та вимірювань, на третьому місці – військовослужбовці з військової частини 3045 з охорони та оборони електростанції. Відрадно, що змагання з гирьового спорту проходили у щойно відремонтованій важкоатлетичній залі спорткомплексу «Ізотоп» РАЕС.

Починаючи з 30 листопада, у оновленому спортзалі Палацу культури РАЕС проходили змагання зі стрітболу. Уже й відомі результати ігор. Відтак перше місце посіла команда хімцеху, друге – об’єднана команда служби контролю металу та другого державного пожежно-рятувального загону (ДПРЗ-2) з охорони Рівненської АЕС ГУ ДСНС України у Рівненській області, третю сходинку – стрітболісти з цеху радіаційної безпеки й цеху дезактивації та радіоактивних відходів.

За словами завідувача сектору фізкультурно-оздоровчої роботи управління соціальних об’єктів РАЕС Володимира Саворони, усі спортивні змагання Спартакіади проводяться із дотриманням чинних карантинних вимог. Зокрема фахівець наголосив, що уже відомі терміни проведення чергових змагань в залік цьогорічної Спартакіади – стрільби кульової, що проходитимуть в тирі спорткомплексу «Ізотоп» РАЕС 10-16 грудня.

Нагадаємо, що днями важкоатлети Комплексної дитячої юнацько-спортивної школи (КДЮСШ) Рівненської АЕС Анна Байкалова та Михайло Шишка отримали посвідчення Майстрів спорту України. Вручив їх юним спортсменам заслужений тренер України, директор КДЮСШ РАЕС Микола Шинкар. До слова, тренували спортсменів - Сергій Якубишин, Руслан Шинкар та Мирослава Луканіна.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром