стрічка

Юні таланти Полісся малювали багатства рідного краю. ФОТО

03 Грудня 2020, 12:08
2278

Підійшов до завершення конкурс малюнків «Багатство рідного Полісся», організований Нобельським національним природним парком.

Обирати переможців конкурсу довелося з-поміж сотень робіт учасників, – повідомляють організатори.

З 15 вересня по 30 жовтня тривав прийом робіт на конкурс «Багатство рідного Полісся», який організував Нобельський НПП з метою привернення уваги дітей до природних багатств рідного краю та виховання дбайливого ставлення до навколишнього середовища.

Журі оцінювало роботи у трьох вікових категоріях. Відтак переможницею у віковій категорії від 6 до 10 років стала вихованка Зарічненського НВК «ЗОШ -І ст. гімназія» Надія Скупейко, у віковій категорії від 11 до 14 років – вихованка Зарічненської ДШМ Богдана Місюра, а у віковій категорії від 15 до 17 років – вихованка Кухченської ЗОШ І-ІІІ ст. Ангеліна Клубук та вихованець Зарічненської ЗОШ І-ІІІ ст. Дмитро Дайнеко.

Додатково за кількістю лайків на сторінках Нобельського національного природного парку у соціальних мережах Facebook та Instagram було обрано переможницю глядацьких симпатій. Нею стала вихованка Кухченської ЗОШ І-ІІІ ст. Оксана Алексейчик.

До слова, на початках організатори планували провести конкурс виключно серед учнівської молоді Зарічненщини, проте оскільки роботи надходили й з інших районів, то організатори вирішили окремо виділити роботи семирічного Артема Полюховича з міста Рівне (НВК №2 «Школа-ліцей») та трирічної Анни Нагорної з села Кураш Сарненського району, яка, до речі, стала наймолодшою учасницею конкурсу.

Переможці конкурсу отримають цікаві та смачні подарунки від Нобельського НПП, а з конкурсних робіт працівники парку організували виставку, яку розмістили у холі офісу парку, розташованому у селищі Зарічне.







 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39