стрічка

Зелене: у приватному господарстві знайшли гранату

08 Листопада 2020, 09:42
1408

В одному з приватних господарств села Зелене Володимирецького району під час земляних робіт знайшли гранату.

Небезпечну знахідку виявили 6 листопада. Група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області ідентифікувала вибухонебезпечний предмет як ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни. Про це повідомляють на сайті ГУ ДСНС у Рівненській області.

До прибуття піротехніків місце виявлення вибухонебезпечного предмета охороняли працівники поліції. Виявлений боєприпас знешкодили у спеціально відведеному місці.

Рятувальники нагадують: у разі виявлення підозрілого предмета, схожого на боєприпас, необхідно негайно сповістити про це найближче розташований орган виконавчої влади, наприклад: сільську раду, дільничного інспектора поліції, пожежно-рятувальну службу ДСНС за телефоном «101».

При знаходженні вибухонебезпечного предмета категорично забороняється: брати його до рук, наносити по ньому удари, робити спроби розібрати або переносити з місця на місце, кидати у вогнище або розводити над ним полум’я, збирати та здавати як металобрухт.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024