стрічка

Вараш: спецкомісія перевірила ринки й супермаркети

06 Листопада 2020, 14:08
874

Відділ муніципальної поліції виконавчого комітету Вараської міської ради спільно з працівниками Вараського відділу поліції ГУ НП в Рівненській області, Володимирецьким районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби перевіряють дотримання протиепідемічних заходів у закладах міста.

5 листопада спецгрупа перевірила дотримання карантинних обмежень у закладах торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами. Про це повідомили на сайті міської ради.

Цього разу спецкомісія перевірила організацію протиепідемічних заходів під час торгівлі в супермаркетах, магазинах, на ринках, у пересувних кав’ярнях і МАФах. Загалом 12 закладів.




 

Комісія перевіряла наявність засобів індивідуального захисту серед працівників та відвідувачів закладів, а саме: наявність захисних масок та антисептиків для обробки рук та проведення температурного скринінгу серед працівників. Також звертали особливу увагу на важливості прибирання приміщень закладів кожні дві години сертифікованими засобами, що використовуються для протирання поверхонь та миття підлоги.

Про порушення карантинних вимог у Вараші не повідомляли.

 

Читайте також:

У Вараші полісмени зафіксували випадки порушення карантину

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39