стрічка

Рятувальники попереджають: у Зарічненському районі побільшало пожеж

05 Листопада 2020, 15:26
900

Працівники 13-ї державної пожежно-рятувальної частини та Зарічненської РС провели рейд у Зарічненському районі задля підвищення пожежної безпеки.

У краю відчутне зростання кількості пожеж. У зв’язку з цим рятувальники 5 листопада завітали в оселі громадян, які потрапляють в зону ризику і потребують першочергової уваги, а це одиноко проживаючі пристарілі громадяни, багатодітні та неблагополучні сім’ї. Про це повідомляють на сайті ГУ ДСНС у Рівненській області.

Під час відпрацювання рятувальники розповіли про надзвичайні події, що несуть потенційну загрозу життю та здоров’ю, довели першочергові дії у разі виникнення тієї чи іншої надзвичайної ситуації та за яким номером викликати Службу порятунку.

Основну увагу рятувальники під час спілкування з селянами звертали на необхідність дотримання вимог пожежної безпеки в житловому секторі, зокрема виконання елементарних правил безпеки під час пічного опалення та користування електроприладами, а також з правилами поводження з вибухонебезпечними предметами та з правилами поводження на воді чи біля водоймищ.

Надзвичайники також вручили громадянам тематичні листівки та пам’ятки з правилами пожежної безпеки.



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024